rss

Aston Martin DB9 de la Mansory

  1. 22/01/2008
  2. Tags: Aston Martin, Db9, Mansory
    Vezi toate fotografiile (2)
    Problema cu Aston Martin DBS este ca e foarte scump comparativ cu un DB9 si, in plus, mai este fabricat si in serie limitata, ceea ce inseamna ca o multime de oameni nu au reusit sa puna mana pe o asemenea bijuterie.

    Pentru ei exista insa Mansory, tunerul german specializat in modele britanice de lux, care propune un pachet de individualizare asemanator pentru coupe-ul din Gaydon.

    Cumva, nemtii au reusit sa condimenteze designul superb al lui DB9 fara a-l strica, jantele cu sase spite duble de 20 de inch diametru si noul spoiler fata aducand exact cantitatea de sportivitate de care masina avea nevoie.
    In afara acestora, DB9 "by Mansory" mai propune schimbari la nivelul pragurilor (acum ceva mai evazate), evacuarii (finisata cu crom) si posteriorului (garnisit cu un difuzor aerodinamic).

    La o privire mai atenta se vor observa insa si noul sistem de franare cu discuri de frana de 405 mm (actionate de etrieri cu sase pistonase in fata si cu patru in spate), precum si kitul de coborare al suspensiei, un "must" pentru un efect maxim in ochii plebei de pe trotoare.
    Vizualizari: 1019