rss

Aspiratii statosferice: 820 CP intr-un Nissan GT-R!

  1. 17/01/2009
  2. Tags: GT-R, Nissan, South Side Performance
    Vezi toate fotografiile (1)

    De ceva vreme, numerosi tuneri (in special niponi) incearca sa dezvolte pachete cat mai convingatoare pentru proprietarii de Nissan GT-R, insa mai toate ofertele sunt atat de apropiate, incat alegerea uneia sau alteia devine o simpla chestiune legata de gusturi.

    Americanii de la South Side Performance, pe de alta parte, au pregatit o oferta de nerefuzat inclusiv pentru clienti din partea cealalta a galaxiei: un sistem turbo ce duce V6-le japonezei in 820 CP!

    Munca baietilor din Sioux Falls, South Dakota nu a fost atat de complicata pe cat pare la prima vedere: componentele de serie ale turbocompresoarelor lui GT-R au lasat locul unora dezvoltate in-house, care s-au potrivit la locul lor perfect, fara ca sistemul de supraalimentare sa sufere vreo modificare.

    Compresorul sufla aerul cu o presiune de pana la 32 psi, insa, potrivit celor de la South Side, livrarea puterii se face continuu si liniar pe intreg spectrul de turatii.

    Tunerul american a pus un pret de 6.500 de $ pe produsul lor, ceea ce nu pare un capat de tara; pe de alta parte, e interesant de vazut cat va rezista restul ansambluiui (ambreiaj, cutie de viteze) fara modificari, ehem, mult mai costisitoare...

    Vizualizari: 827