rss

Asa arata noul Ford Ka!

  1. 30/07/2008
  2. Tags: Ka
    Vezi toate fotografiile (1)
     

    Fratele de platforma al lui FIAT 500 isi va face un debut “furtunos” in cel mai nou film cu James Bond, insa nici macar asta nu pare sa fie suficient in fata farmecului irezistibil al rudei sale italiene.

    Totusi, nu se poate spune ca Ford a dat-o in bara cu designul celui mai mic model al sau, iar aceasta prima fotografie, ce poate trece drept oficiala, “vorbeste” de la sine.

    Asadar, 500 este preferatul clientelei de sex feminin, iar Ford Ka pare sa reprezinte alternativa tinerilor care nu trebuie sa isi dezvaluie latura sensibila inainte de vreme, impunand un profil aflat parca in permanenta in cautare de scandal.

    Daca imaginea de ansamblu nu va convinge, analizati pe bucati: linia acoperisului, inalta si curbata ca un arc, se termina cu un eleron discret, blocurile optice au priviri mai taioase decat privirile unei sotii surprinzandu-si perechea sosind crita la patru dimineata, bosajele tin sa-si impuna punctul de vedere pe cele patru aripi iar linia laterala, puternic reliefata, porneste din spatele aripilor fata si are o evolutie ascendenta pe masura ce se apropie de spate, intocmai ca la un model sportiv veritabil.

    Cat de sportiv va fi insa Ka si cand va fi scos la plimbare ramane de vazut, mai ales ca, la lansare, vor fi disponibile doar trei motoare cu economia de combustibil ca prim obiectiv: doua pe benzina de 1,4 si 1,6 litri si un diesel TDCI de 1,6 litri.

    Totusi, Ford nu isi permite sa o dea in bara cu imaginea fabricii de sprinteri pe care o are in Europa, asa ca, aproape sigur, vom vedea o replica data lui FIAT 500 Abarth. Una pe masura, fara indoiala.

    Vizualizari: 1186
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »