rss

Asa ar putea arata viitorul Audi A4 Allroad

  1. 13/01/2008
    Vezi toate fotografiile (1)
    Dupa succesul inregistrat de A6 Allroad, cei de la Audi intentioneaza sa dezvolte un proiect similar, de data aceasta pentru modelul A4.

    Aceasta fotografie a fost generata pe calculator tinandu-se cont de caracteristicile de design ale actualului A6 Allroad.

    Allroad este in mare o versiune cu o garda la sol mai inalta a break-ului standard, care beneficiaza de sistemul de tractiune 4x4 "quattro" si de bandouri uriase din plastic pe partile laterale ale masinii - pe praguri si pe aripile evazate.

    Conceptul A4 Allroad se adreseaza acelor clienti care nu doresc un vehicul de dimensiunile unui SUV, dar vor unul care sa aiba tractiune integrala si capabilitati off-road similare cu SUV-urile.

    Viitorul model ar putea fi echipat cu un noul motor de 2,0 litri turbo diesel, care dezvolta puteri cuprinse intre 143 CP (320 Nm de cuplu) si 170 CP (350 Nm). Ar putea fi lansata totusi si o versiune de top de 204 CP si 400 Nm de cuplu. Acest propulsor ar trebui sa fie legat la o transmisie cu ambreiaj dublu.

    De asemenea, A4 Allroad ar urma sa aiba suspensii pneumatice.
    Vizualizari: 589