rss

Ariel a lansat Atom 3

  1. 03/10/2007
  2. Tags: Ariel, Ariel atom 3
    Vezi toate fotografiile (1)
    Cine nu a auzit deja de celebrul supercar alcatuit dintr-un motor puternic si o schela de otel, in stare sa iti smulga piele de pe fata si sa te oblige sa mergi de-a busilea dupa numai un tur rapid de circuit?

    Daca totusi nu ati auzit inca, aflati acum ca producatorul britanic pregateste ce-a de-a treia generatie, numita, simplu, Atom 3.

    Modificarile fata de masina de dinainte sunt minime, astfel incat si aceasta va fi in stare sa ajunga la 100 km/h in trei secunde si sa treaca in line dreapta de 240 km/h; totusi, merita sa spunem ca noul Ariel Atom include acum in constructia sasiului bare diagonale suplimentare in vederea rigidizarii acestuia, dispunand totodata de panouri de caroserie cu design revizuit, un scaun pentru sofer coborat (in vederea apropierii centrului de greutate de pamant) si, optional, de un deflector de vant pentru reducerea presiunii din zona capului celui de la volan.

    In plus, latimea masinii a crescut cu 60 mm, imbuntatindu-se confortul in sumarul habitaclu. Tot ce conteaza insa este faptul ca in spate iti va urla acelasi motor VTEC aflat si in echiparea lui Civic Type-R, ce scoate in versiunea supraalimentata nu mai putin de 300 CP.
    Vizualizari: 1018