rss

Aprovizionare sport: Opel Vivaro VPC

  1. 27/10/2007
  2. Tags: Cadillac
N-are prea multa logica, dar exista: ramura europeana a lui GM a creat o versiune tunata a utilitarei Vivaro, cu sufixul VPC (de la Vivaro Performance Concept).

Nu este foarte clar cui i se adreseza aceasta "cutie" cu doua locuri si gene atletice, dar ingredientele, desi intr-o anumita masura clasice, sunt de-a dreptul impresionante.

Nuanta Albastru Arden persista si in acest caz, impreuna cu alte elemente foarte placute ochilor pasionati (evacuare trapezoidala dubla, kit optic complet si jante de 18 toli).

Nici interiorul seriei limitate de 100 de exemplare n-a scapat neatins, in locul scaunelor obisnuite, de exemplu, au rasarit Recaro-urile ce, pe langa ca sunt aratoase foc, strang ca menghina.  

Motorul, in schimb, nu este pe atat de nobil, precum s-ar astepta multa lume, dar, pana la urma, ai de-a face cu o utilitara, deci agregatul diesel de 2,5 litri si 146 de cai e OK.

Au fost modificate si suspensiile (cele noi sunt mai tari), iar caroseria este coborata, dar nici asa VPC-ul nu va fi un vanator iscusit de curbe periculoase.
In ceea ce priveste latura utilitara, aceasta a cam disparut si ea, mai ales daca te raportezi la podeaua de lemn nobil a compartimentului din spate.

Poate daca esti un furnizor grabit de mobila de lux...
Vizualizari: 834