rss

Concurs: Aplicatia Auto.ro te duce la munte!

  1. 17/12/2012
  2. Tags: android, aplicatia auto.ro, concurs, ios
    Vezi toate fotografiile (1)

    Auto.ro te invita la concurs. Instaleaza aplicatia Auto.ro, disponibila gratuit atat pe iOS, cat si pe Android, adauga recenzia ta unei locatii vizitate si poti castiga un sistem Viper sau unul dintre cele 3 weekenduri de vis la Sighisoara, Predeal sau Cheia. Mai multe recenzii in aplicatia Auto.ro, mai multe sanse de castig!

    Auto.ro ti-a pregatit un concurs nou. Tot ce trebuie sa faci este sa instalezi aplicatia Auto.ro, indispensabila soferilor din Romania, si sa adaugi parerile tale despre locatiile vizitate (benzinarii, statii ITP, parcari publice, taxi-uri, service-uri, pensiuni etc.). Cu cat adaugi mai multe recenzii, cu atat sansele de castig cresc.

    Si ca tot veni vorba de castig, punem la bataie un sistem Viper cu pornirea motorului din telecomanda si 3 weekenduri pentru 2 persoane timp de 2 nopti la Sighisoara, Predeal sau Cheia.

    Concursul este desfasurat in parteneriat cu Infopensiuni.ro si se incheie la data de 6 ianuarie 2013.


    Aplicatia dedicata soferilor din Romania este disponibila gratuit atat in versiunea pentru Android, cat si in versiunea pentru iOS , si este sustinuta de parteneriatul dezvoltat recent cu Vodafone Romania.

    Principalele servicii auto accesate de peste 120.000 de posesori de smartphone sunt: benzinarii, vulcanizari, spalatorii, service-uri, taxi-uri, asistenta rutiera, parcari si promotii la serviciile auto oferite. Aplicatia Auto.ro detine o baza de date de peste 20.000 adrese.

    Vizualizari: 4143
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »