rss

Aplicatia Auto.ro pentru soferii din Romania, sustinuta de Vodafone

  1. 22/11/2012
  2. Tags: android, aplicatia auto.ro, ios
    Vezi toate fotografiile (9)

    Aplicatia Auto.ro pentru soferii din Romania, disponibila gratuit atat in versiunea pentru Android cat si in versiunea pentru iOS este sustinuta incepand de astazi de catre Vodafone Romania.

    Aplicatia Auto.ro este prima aplicatie din Romania care ofera soferilor, utilizatori de smartphone, localizarea pe harta a celor mai apropiate servicii auto de locul in care se afla. Detine o baza de date de peste 20.000 adrese, este gratuita si faciliteaza accesul soferilor romani la o gama vasta de servicii auto de care ar putea avea nevoie oriunde in Romania.

    Aplicatia este una de succes si faciliteaza accesul la principalele servicii din domeniul auto: benzinarii, vulcanizari, spalatorii, service-uri, asistenta rutiera, parcari, pensiuni si alte puncte de interes importante.

    Este usor de utilizat, calculeaza rapid ruta si distanta, directia si sensul de mers catre cel mai apropiat furnizor de servicii auto, ofera date de contact si promotii, toate acestea cu un consum redus de date pentru conectarea la internet. De asemenea, soferii au posibilitatea sa evalueze si sa adauge recenzii pentru fiecare serviciu auto, ceea ce conduce la imbunatatirea serviciilor oferite.

    Utilizatorii au posibilitatea de a sugera noi puncte de interes si pot apela direct din aplicatie firma care ofera serviciul auto de care au nevoie. Aplicatia Auto.ro powered by Vodafone permite si adaugarea anunturilor auto direct de pe telefonul mobil.

    Aplicatia Auto.ro poate fi descarcata gratuit atat in versiunea pentru Android, cat si in versiunea pentru iOS.

    Vizualizari: 2759