rss

Aplicatia Auto.ro a castigat premiul “Best use of location services” in cadrul ZF Mobilio

  1. 17/04/2013
  2. Tags: aplicatie, auto.ro
    Vezi toate fotografiile (5)

    Aplicatia Auto.ro a castigat premiul cel mare “Best use of location services” in cadrul Mobilio Awards, competitie ce a premiat aplicatiile de mobil care redefinesc standardele de excelenta si schimba regulile in lumea aplicatiilor mobile.

    Aplicatia Auto.ro powered by Vodafone, premiata cu locul I la categoria “Best use of location services” in cadrul Mobilio Awards 2013, ofera localizarea pe harta a celor mai apropiate servicii auto de locul in care se afla, oriunde in Romania (benzinarii, vulcanizari, spalatorii, service-uri, parcari, statii ITP, asistenta rutiera si tractari, taxi, pensiuni si ATM-uri ), detinand o baza de date de peste 30.000 de adrese.

    Aflata in permanenta dezvoltare, aplicatia permite gestionarea informatiilor legate de serviciile si platile aferente masinii personale, prin intermediul noii sectiuni "Masina Mea".

    Astfel, utilizatorii vor fi alertati la data prestabilita cand expira asigurarile, cand au scadenta la rata masinii, inclusiv cand este necesara reinnoirea trusei medicale. De asemenea, utilizatorii au posibilitatea sa caute si sa adauge anunturi auto direct de pe telefonul mobil, precum si sa plateasca rovinieta direct din aplicatie.

    Aplicatia Auto.ro este gratuita si are in momentul de fata peste 150.000 de descarcari si 1.500 de recenzii. La un an de la lansare, Auto.ro se afla in topul preferintelor soferilor atat pentru iOS, cu 56.000 descarcari inregistrate in Apple Store, cat si pentru versiunea Android, cu 94.000 descarcari din Google Play.

    Vizualizari: 4287