rss

Aplicatia Auto.ro, utilizata de 200.000 de romani

  1. 14/10/2013
  2. Tags: aplicatie, auto.ro
    Vezi toate fotografiile (4)

    Aplicatia Auto.ro, recunoscuta drept cea mai utila si inedita aplicatie de mobil pentru soferii din Romania, a ajuns la 200.000 de instalari. Astfel, la un an si jumatate de la lansare, aplicatia Auto.ro a inregistrat cu 72.000 de descarcari in Apple Store, pentru versiunea iOS, si peste 132.000 de descarcari din Google Play, pentru versiunea Android.

    Aplicatia Auto.ro este gratuita si vine in intampinarea nevoilor oricarui sofer, oferind o gama vasta de solutii auto de care acestia au nevoie:

    - Masina mea - administrare servicii aferente propriei masini: ITP, rovinieta, RCA, ITP, Casco, rata credit sau leasing;

    - Plati cu telefonul mobil: plata rovinietei prin card bancar sau SMS;

    - Localizare puncte auto de interes: benzinarii, service-uri, spalatorii, vulcanizari, statii ITP, ATM, asistenta rutiera, parcari, constatari accidente, etc;

    - Anunturi: utilizatorii au posibilitatea sa caute si sa adauge anunturi auto cu ajutorul telefonului mobil, sa salveze anunturile favorite si sa creeze alerte.

    Aplicatia a obtinut mai multe premii in cadrul competitiilor de profil: locul 1 la Webstock 2013 la categoria Mobile Applications, locul 1 “Best use of location services” in cadrul Mobilio Awards 2013 si locul 2 in cadrul Mobile Awards 2013.

    Aceste premii au fost acordate pe baza unor criterii de evaluare menite sa faca o departajare obiectiva a aplicatiilor de mobil: creativitate & originalitate, functionalitate, relevanta, interactivitate, navigabilitate, grafic design, user experience, structura si rezultate obtinute.

    Vizualizari: 6153