rss

Aplicatia Auto.ro, acum si in versiunea pentru Android

  1. 08/06/2012
  2. Tags: android, aplicatie, auto.ro
    Vezi toate fotografiile (7)

    Auto.ro lanseaza astazi aplicatia necesara tuturor soferilor din Romania, in versiunea pentru Android. Gandita special pentru a te ajuta, aplicatia Auto.ro cuprinde acum si centre de daune si super promotii la diverse servicii auto.

    De real ajutor oricarui sofer, aplicatia dezvoltata de echipa Auto.ro este prima aplicatie din Romania care ofera localizarea pe harta a celor mai apropiate servicii auto de locul in care se afla.

    Mai exact, indiferent ca esti in cautarea unei benzinarii, ai facut pana sau ai nevoie de tractari, aplicatia Auto.ro iti ofera acces in mod gratuit la o gama vasta de servicii auto, cu  peste 15.000 adrese (benzinarii, vulcanizari, spalatorii, service-uri, asistenta rutiera, parcari, constatari accidente, promotii si alte puncte de interes).

    Este usor de utilizat, calculeaza rapid ruta si distanta catre cel mai apropiat furnizor de servicii auto, ofera date de contact si promotii, toate acestea cu un consum redus de date pentru conectarea la internet.

    Mai mult decat atat, in functie de locul in care te afli si de ceea ce cauti, poti beneficia de  super promotii si reduceri la diverse servicii auto. Tot ce trebuie sa faci este sa arati aplicatia instalata pe telefon la vulcanizarea, spalatoria sau benzinaria ce ofera preturi promotionale.

    Totodata, ai posibilitatea de a adauga noi puncte de interes si poti apela direct din aplicatie firma care ofera serviciul auto de care ai nevoie. In plus, este singura aplicatie care permite adaugarea anunturilor auto direct de pe telefonul mobil.

    Instaleaza acum aplicatia Auto.ro pentru smartphone-urile cu Android. Posesorii de iPhone isi pot descarca aplicatia aici.

    Vizualizari: 4521