rss

Apartamentul viitorului: parchezi masina in casa! (cu video)

  1. 25/03/2009
  2. Tags: En Suite Sky Garage, penthouse
    Vezi toate fotografiile (4)

    Cati dintre noi nu ne-am imaginat macar o data cum ar fi daca am putea urca pana in propriul apartament la volanul masini personale si, astfel, sa nu mai fim nevoiti sa ne enervam atunci cand nu gasim loc de parcare? Ei bine, aflati ca americanii nu numai ca s-au gandit, ci au si dezvoltat un proiect care va prinde viata intr-un viitor foarte apropiat!

    Oricat de frumos, elegant si spatios este apartamentul penthouse, totusi, ceva ii lipseste: un lift care sa-ti urce masina pana la garajul personal de pe etajul tau. Denumit "En Suite Sky Garage", proiectul initiat la New York de echipa de designeri Selldorf Architects este unul extrem de simplu si de eficient.

    Pe scurt, stabilimentul situat pe 200 Eleventh Avenue este prevazut cu un lift special desenat pentru a primi o masina. Odata intrat in acesta, elevatorul recunoaste automat autoturismul si urca pana la etajul tau. Aici parchezi vehiculul in garajul personal care este lipit de apartament, dupa care liftul revine la parter. Ne intrebam ce s-ar fi intamplat daca liftul ar fi avut unul dintre clasicele butoane in cazul in care acesta ramane blocat intre etaje...

    Trebuie spus ca aceste apartamente vor avea niste preturi de-a dreptul astronomice. Astfel, cele cu un singur dormitor vor costa peste 3.000.000 de dolari, in timp ce penthouse-urile vor avea preturi ce vor ajunge la, atentie, 17,5 milioane de dolari!

     

     

    Vizualizari: 1233
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »