rss

Anvelopele MICHELIN, apreciate de ADAC si Auto Motor & Sport in Germania

  1. 03/04/2018
  2. Tags: Anvelope, cauciucuri, Michelin, pneuri, Primacy
    Vezi toate fotografiile (2)

    MICHELIN Pilot Sport 4, anvelopa de performanta a producatorului francez, a fost catalogata drept lider incontestabil in testele realizate de revista germana AMS, Auto Motor und Sport. Totodata, gama Primacy a reusit sa obtina punctaj bun cu modelul Primacy 3 in testele ADAC.

    MICHELIN PS4 isi confirma calitatea in domeniul pneurilor de performanta castigand din nou testul revistei AMS in 2018, fiind singura anvelopa testata care obtine calificativul "foarte recomandata". Pneul a atins cel mai mare scor pe carosabil umed (franare, manevrare si aderenta laterala) dar si cel mai mare scor pe asfalt uscat pentru franare, manevrare si schimbarea benzii.

    Pe langa revista AMS, o alta publicatie germana, AutoZeitung, spune despre MICHELIN Pilot Sport 4 ca este "cel mai bun in test". Mai precis, pe asfalt umed PS4 este cu adevarat de top. Are un nivel foarte ridicat de aderenta, este extrem de precisa si absolut sigura! De la lansare, MICHELIN PS4 a fost castigatoare de 6 ori in test.

    MICHELIN Primacy 3, gama pentru automobile din clasa medie si premium, a fost clasat primul din cele 16 anvelope testate de ADAC. Anvelopa a fost clasata "GUT", cel mai mare grad acordat de ADAC, atingand cel mai bun rezultat al testelor pentru masini touring, editia martie 2018.

    Recent a fost lansata si anvelopa MICHELIN Primacy 4, noua generatie a gamei PRIMACY. Noul pneu continua sa mentina acelasi nivel ridicat de performanta, dar sa il si extinda oferind un nivel foarte mare de aderenta pe carosabil umed, de la primul pana la ultimul kilometru, fara a compromite longevitatea.

    Mai multe informatii despre anvelopele Michelin gasesti pe www.michelin.ro

    Vizualizari: 1436
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »