rss

Anvelopele de iarna premium Nokian Tyres exceleaza in orice conditii de drum

  1. 17/10/2019
    Vezi toate fotografiile (4)

    Schimbarile meteorologice neasteptate incep sa isi faca simtita prezenta in toata Europa. Ploile abundente sunt din ce in ce mai dese, iar lapovita devine din ce in ce mai frecventa si mai periculoasa.

    Pentru a depasi capriciile iernii europene, cel mai nordic producator de anvelope ofera soferilor o gama de anvelope de iarna sigure si de inalta calitate. Cel mai nou produs din gama de anvelope de iarna Nokian Tyres pentru sezonul care urmeaza este Nokian WR Snowproof, care ofera o experienta de condus sigura si confortabila.    

    Nokian WR Snowproof este o noua anvelopa de iarna premium creata pentru a oferi siguranta, indiferent de conditiile meteorologice. Aceasta prezinta o combinatie exceptionala de aderenta de prima clasa si ofera soferilor o experienta de condus previzibila si echilibrata.

    Anvelopa Nokian WR Snowproof ofera o aderenta exceptionala pe drumuri inzapezite si acoperite de lapovita – o caracteristica necesara si dorita de soferi. Aderenta ferma se bazeaza pe noul concept Alpine Sense Grip. In plus, compozitul unic din cauciuc Alpine Grip garanteaza performante excelente la temperaturi variate, in conditii de iarna dintre cele mai diverse.

    „In aceasta anvelopa de iarna premium ecologica, fiecare bloc de rulare si striatie are un rol specific, oferind siguranta si confort in timpul condusului. Manevrabilitatea este echilibrata si usor de controlat, chiar si in conditii de drum neasteptate. Nokian WR Snowproof vine cu o rezistenta foarte redusa la rulare, ceea ce inseamna un consum scazut de carburant si emisii reduse.”, explica Martin Dražík, Product Manager, Nokian Tyres Europa.

    Noile anvelope sunt disponibile in categoriile de viteza Q (160km/h), T (190km/h), H (210 km/h), V (240 km/h) si W (270 km/h), iar dimensiunile acopera 55 de produse, de la 14 la 20 de inci. Noua anvelopa Nokian WR Snowproof va fi disponibila pentru consumatori incepand cu aceasta toamna.

    Anvelopele Nokian WR SUV 4, ideale pentru o senzatie de rulare controlata si previzibila

    Anvelopa de iarna Nokian WR SUV 4 este special dezvoltata pentru posesorii de SUV-uri, asigurand cele mai bune performante pe zapada, lapovita si ploi abundente. Senzatia de rulare este controlata si previzibila atat pe carosabil alunecos, cat si pe asfalt curat, fie ca se ruleaza pe autostrada la viteze ridicate, in traficul urban aglomerat sau pe serpentinele din zonele montane. Aceasta anvelopa premium ofera o performanta exceptionala pe zapada, manevrabilitate sigura pe asfalt umed si uscat, precum si rezistenta la acvaplanare. Testata alaturi de 5 competitori premium, anvelopa Nokian WR SUV 4 a excelat in materie de aderenta laterala pe zapada si franare pe zapada si gheata.

    „Datorita caracteristicilor versatile pentru iarna, manevrabilitatii excelente si constructiei specifice SUV-ului, Nokian WR SUV 4 este anvelopa perfecta pentru iernile europene.”, completeaza Martin Dražík.

    Anvelopa Nokian WR SUV 4 este disponibila in categoriile de viteza H (210 km/h), V (240 km/h) si W (270 km/h), iar dimensiunile acopera 57 de produse, de la 16 la 21 de inci.

    Anvelopele Nokian WR A4, un mix performant intre manevrabilitate si aderenta

    Anvelopa de iarna pentru masini sport, Nokian WR A4, imbina in mod optim manevrabilitatea extrem de performanta şi aderenţa solida pe timp de iarna, asigurand un condus echilibrat in cazul schimbarilor rapide de vreme. Nokian WR A4 dispune de un profil asimetric al benzii de rulare, care permite un condus precis şi adaptat, atat pe drumuri uscate, cat si pe drumuri umede. Manevrabilitatea excelenta, indiferent de conditiile de vreme, se bazeaza pe mai multe inovaţii. In cazul unei ninsori, anvelopa isi pastreaza aderenţa pe straturile groase de zapada şi lapovita. Nokian WR A4 are o rezistenţa extrem de redusa la rulare, un consum imbunataţit de combustibil şi emisii mai reduse decat competitorii sai tradiţionali.

    „Proprietatile de siguranţa ale Nokian WR A4, un campion al vremii capricioase de iarna, au fost ajustate la centrul de testare al Nokian Tyres  „White Hell” din Ivalo, Laponia. Proprietaţile anvelopei in condiţii de ninsoare au fost optimizate cu ajutorul unei metode unice de testare a acvaplanarii, disponibile pe circuitul din Nokia. Proprietatile exemplare pe carosabil umed şi uscat au fost perfecţionate pe pistele de testare din Europa Centrala, in Germania si in Spania.”, adauga Martin Dražík.

    Aceste anvelope premium de iarna destinate vehiculelor extrem de performante sunt disponibile in dimensiunile de la 16 la 21 inci, iar categoriile de viteza sunt de la H (210 km/h) pana la W (270 km/h). Aceasta selecţie versatila include si dimensiuni pentru vehicule electrice moderne, cum ar fi Tesla Model S.

    Anvelopele Nokian Weatherproof, potrivite pentru toate anotimpurile

    Familia de produse Nokian Weatherproof ofera una dintre cele mai extinse game de pe piata central-europeana pentru segmentul All-Weather, fiind conceputa pentru soferii care au nevoie de o optiune sigura pentru zapada, dar care doresc sa conduca eficient si fara efort si in timpul verii. Toate dimensiunile au simbolul fulgului de nea (3PMSF), care indica faptul ca anvelopele au fost omologate oficial pentru utilizarea pe timp de iarna. Familia de anvelope de iarna de inalta performanta Nokian Weatherproof pune capat etapei de schimbarea a anvelopelor in functie de anotimp, care ii incomodeaza pe soferi in fiecare primavara si toamna. Conceptul revolutionar All-Weather de la Nokian Tyres imbina siguranta pe timp de iarna cu stabilitatea precisa a condusului si manevrabilitatea ferma.

    „In testul pentru anvelope All-Weather, publicat recent si realizat la clubul auto german ACE Lenkrad, anvelopele Nokian Weatherproof au primit calificativul «recomandabil». ACE Lenkrad a evidentiat Nokian Weatherproof ca anvelope generale, cu performante ridicate in conditii extreme, pe drumuri inzapezite. Familia de produse Nokian Weatherproof este sigura la temperaturi scazute si ofera o aderenta puternica si o franare precisa chiar si pe zapada", declara Martin Dražík.

    In plus, banda de rulare are o durata lunga de viata datorata, in parte, uleiurilor naturale din compus rezistente la rupere. Cu un astfel de tren de rulare durabil, este garantat si un kilometraj bun de-a lungul anotimpurilor. Nokian Weatherproof ruleaza cu usurinta, generand astfel un consum mai mic de combustibil si mai putine emisii de CO2.

    Anvelopele de iarna Nokian Tyres ofera siguranta soferilor, indiferent de conditiile de drum

    Cel mai nordic producator de anvelope, Nokian Tyres, este expert in anvelope de iarna, indiferent de conditiile de drum. De la dezvoltarea primei anvelope de iarna din lume de catre companie, s-au facut multe imbunatatiri si progrese tehnologice pentru a garanta o experienta de condus sigura si lipsita de griji.

    Vizualizari: 2522