rss

Anteros prezinta Corvette Coupe XTR si Cabriolet XTM

  1. 10/02/2009
  2. Tags: Anteros, Corvette Coupe XTR, Corvette XTM
    Vezi toate fotografiile (3)
     

    Micul producator Anteros prezinta doua noi modele XTR SI XTM, coupe si respectiv cabriolet. Ele vin sa satisfaca gusturile cele mai pretentioase, acele gusturi care nu au picat de acord cu modelele Corvette precedente. La nivel de mecanica, situatia se prezinta la fel: motorul V8 LS3 cu o putere de  430 cai pentru XTM, iar coupe-ul primeste V8 cu o capacitate de 7 litri ce dezvolta 512 CP.

    Performantele nu au fost inca dezvaluite, insa nu putem spune acelasi lucru si despre tarife: vrei XTM, dai 154.500 de dolari. Iar daca ai pus ochii pe modelul XTR, pretul urca la 176.000 dolari. Care va sa zica preturile au cam crescut daca luam in considerare modelele clasice. De exemplu un ZO6 echipat cu acelasi motor de 512 CP este disponibil la 86.790 de dolari.

    Trebuie neaparat sa mentionam sa motorul coupe-ului a fost imbunatatit prin adaugarea unui compresor care conduce la o putere totala de 630 cai. Iar ca si cum nu ar fi fost de ajuns, Anteros iti pune la dispozitie diferite kituri pentru a ajunge la puterea uimitoare de 1.000 CP!

    In cazul eventualelor mici probleme, desi nu credem ca e cazul, modelele Anteros au garantia Chevrolet.

    Vizualizari: 1101