rss

Amosu Luxury lipeste diamante pe chei de Bentley

  1. 12/11/2008
  2. Tags: Amosu Luxury, Bentley, Ferrari, Lamborghini, Mercedes
    Vezi toate fotografiile (2)

    Preocupate sa faca din ce in ce mai multi bani, persoanele cu o situatie materiala stralucita pot avea tendinta sa rataceasca micile obiecte mai des decat celelalte, printre care si cheile de la masina.

    Daca ar valora ceva mai mult decat plasticul, metalul si electronica incorporate in ele, probabil ca ar capata ceva mai multa atentie; ei bine, cei de la Amosu Luxury tocmai au g=sit o modalitate prin care o cheie de Bentley sa devina la fel de scumpa ca o masina de clasa mini.

    Luand exemplul telefoanelor mobile, ceasurilor de mana sau truselor de farduri decorate cu pietre pretioase, bijutierii britanici – la randul lor specialisti in a ridica valoarea unor obiecte care incap in orice poseta – au montat 101 diamante de mici dimensiuni pe liniile definitorii ale logo-ului Bentley, stantat pe cheile de acces in masina.

    Au rezultat 1,09 carate si un pret de 8.000 de $, investitia putand fi protejata intr-un toc din piele special. Amosu Luxury nu opereaza insa atari modificari doar pe chei de Bentley, ci si pe cele de Lamborghini, Ferrari sau Mercedes, astfel incat toata lumea sa fie multumita. What’s next?

    Vizualizari: 2995