rss

Amintiri de la Ferrari

  1. 10/05/2007
  2. Tags: Ferrari, Formula 1
    Vezi toate fotografiile (2)
    Pentru prima oara in istoria companiei, italienii s-au hotarat sa scoata la licitatie componente ale masinilor de Formula 1. Evenimentul va fi gazduit de site-ul www.FerrariStore.com si, in total, vor fi scoase la vanzare cinci obiecte.

    Majoritatea provin de pe bolizii pilotati de Michael Schumacher si vor fi emise certificate de autenticitate, semnate de Jean Todt. Dar sa vedem ce pot cumpara cei interesati.

    Roata spate, cu janta BBS, de pe F1-2000

    Acest exponat provine de pe masina inscrisa in competitia din 2000, unul din cele mai bune sezoane ale italienilor. In acel an Scuderia Ferrari a acumulat 170 de puncte, zece victorii si tot atatea pole-position-uri, castigand ambele titluri. Roata in cauza vine cu o cutie speciala din metal, vopsita in rosul Ferrari, in care era transportata la curse.

    Bucata din eleron si gura de racire de pe F2003-GA

    Elementele sunt de pe al 49-lea monopost din istoria Scuderiei, cel care i-a adus al saselea titlu lui Schumacher si cel de-al cincilea pentru Ferrari.

    Eleronul fata de pe monopostul din 2004

    Acesta a fost folosit pe masina lui Schumacher la Hungaroring, de Barichello in Japonia si de Valentino Rossi in cadrul unor teste din Spania, in 2006.

    Vitezele cutiei de pe F2001

    Fiecare, inclusiv marsarierul, au o placheta cu numarul de serie si au fost folosite de masina campioana mondiala in 2001.
    Vizualizari: 1204