rss

Am lansat sectiunea "Masina Mea" in cadrul aplicatiei Auto.ro

  1. 18/02/2013
  2. Tags: aplicatia auto.ro, masina mea
    Vezi toate fotografiile (8)

    Aflata in permanenta dezvoltare, aplicatia Auto.ro permite acum gestionarea informatiilor legate de serviciile si platile aferente masinii personale, prin intermediul noii sectiuni "Masina Mea".

    Soferii romani au acum posibilitatea sa primeasca direct pe telefon notificari cu privire la serviciile aferente propriei masini: RCA, ITP, asigurarea Casco, rovinieta, rata de leasing sau credit. Astfel, utilizatorii vor fi alertati la data prestabilita cand expira asigurarile, cand au scadenta la rata masinii, inclusiv cand este necesara reinnoirea trusei medicale.

    Cu o baza de date de peste 30.000 de adrese, aplicatia dezvoltata de Auto.ro ofera in plus utilizatorilor localizarea pe harta a celor mai apropiate servicii auto de locul in care se afla, oriunde in Romania. De asemenea, utilizatorii au posibilitatea sa caute si sa adauge anunturi auto direct de pe telefonul mobil.

    Asadar, la zece luni de la lansare, aplicatia Auto.ro ofera si servicii conexe precum localizarea pensiunilor sau bancomatelor, notificari cu privire ca serviciile adiacente masinii. Printre principalele servicii auto accesate de peste 135.000 de utilizatori ai aplicatiei Auto.ro se numara: benzinarii, vulcanizari, spalatorii, service-uri, taxi-uri, asistenta rutiera, parcari, pensiuni si de curand bancomate.

    Este usor de utilizat, calculeaza rapid ruta si distanta catre cel mai apropiat furnizor de servicii auto, ofera date de contact si promotii, toate acestea cu un consum redus de date pentru conectarea la internet.

    Aplicatia Auto.ro se afla in preferintele romanilor atat pentru iOS, cu peste 55.000 descarcari si 990 recenzii inregistrate in Apple Store, cat si pentru versiunea Android, cu  87.000 descarcari si 440 recenzii inregistrate in Google Play.

    Vizualizari: 6705
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »