rss

Alte 2 zile de pauza fortata la Dacia

  1. 04/11/2008
  2. Tags: Dacia
    Vezi toate fotografiile (1)


    Dupa ce a oprit productia in ultimele doua zile din octombrie si a anuntat ca va repeta operatiunea si in 13-14 noiembrie, iata ca Dacia recurge din nou la aceasta masura in zilele de 20 si 21 noiembrie, pentru a adapta programul de fabricatie la evolutia pietei auto.

    Constructorul autohton a dat, insa, asigurari ca activitatea va continua fara intrerupere in sectiile unde se fabrica piese de schimb, in Centrul CKD (pachete de piese destinate exportului si asamblarii in alte uzine), precum si la departamentele Expeditii vehicule si Finisari. De asemenea, productia de cutii de viteze, precum si alte activitati din cadrul Uzinei Mecanice se vor derula in regim normal, releva Mediafax.

    Aceste doua zile de oprire a productiei vin sa se alature celor patru deja cunoscute, Dacia inregistrand un deficit de productie total de 8.160 unitati.

    Angajatii care vor primi liber in cele sase zile de pauza fortata vor primi doar 85% din salariu, insa beneficiaza de tichetele de masa aferente zilelor de intrerupere a activitatii.
    Vizualizari: 827