rss

Alonso, totusi, spre Ferrari?

  1. 06/02/2008
  2. Tags: F2008
    Vezi toate fotografiile (1)
    Spaniolul Fernando Alonso a reaprins speculatiile despre un posibil viitor al sau la Ferrari, dupa ce a declarat ca i-ar placea sa piloteze noul monopost F2008.

    "In acest moment au cea mai buna masina si cred ca oricine ar vrea sa fie in locul lui Kimi si al lui Massa", a spus pilotul iberic de la Renault.

    In ultimele luni, despre dublul campion mondial s-a tot spus ca ar putea merge la Ferrari, insa el a semnat un contract pentru acest sezon cu Renault. Se pare insa ca aceasta intelegere cu echipa franceza este valabila doar un an, iar Alonso a evitat sa spuna ce va face in 2009.

    Intrebat daca va fi tot la Renault si peste un an, el a spus: "Nu se stie. Decizia mea depinde de trei factori: cat de competitiva va fi masina, de atmosfera si de elementul financiar". In acelasi timp, spaniolul nu este convins ca va fi un candidat la titlu cu Renault R28. "Titlul este un obiectiv mai degraba pe termen mediu. Va fi foarte greu sa luptam cu masinile rapide, ar trebui sa ne multumim sa ne batem doar pentru podium".

    Vizualizari: 884