rss

Alfa Romeo planuieste un model bazat pe MiTo

  1. 24/01/2009
  2. Tags: Alfa Romeo, Junior, Mito
    Vezi toate fotografiile (1)


    Pe vremea cand se afla doar la stadiul de zvon, cu Alfa Romeo MiTo au fost asociate mai multe eventuale denumiri, printre care si "Junior". Odata cu lansarea hatch-ului sport, acest nume a disparut din peisaj, dar iata ca italienii ne pregatesc o surpriza: au in program dezvoltarea unui model care sa poarte acest nume.

    Din punct de vedere al designului, se zvoneste ca Junior va avea o alura de coupe sportiv, mai degraba decat hatchback. Cel mai probabil, acesta va prelua anumite elemente de design de la MiTo, dar plafonul va urma liniile lui 8C Competizione.

    Acesta va folosi platforma tehnica a lui MiTo, model cu care va imparti si gama de motoare. In plus, Alfa Romeo Junior va fi dotata cu transmisie manuala hidraulica, iar clientii mai pretentiosi vor putea opta pentru o noua cutie de viteze cu dublu ambreiaj.

    Este posibil ca la data desconspirarii lui Junior sa regasim in oferta si cateva propulsoare indisponibile pentru MiTo, insa deocamdata trebuie sa ne multumim doar cu aceste informatii saracacioase.

    Se mai vorbeste, insa, ca Lancia planuieste sa dezvolte o versiune proprie a micutului supercar, cu care ar putea reinvia numele Fulvia.
    Vizualizari: 1161
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »