rss

Alfa Romeo Mi.To este Gay Car of the Year

  1. 19/01/2009
  2. Tags: Alfa Romeo, Europa, Gay Car of the Year, Mi.to
    Vezi toate fotografiile (1)

    Sunt destule domenii de activitate cel putin ciudate pe lumea aceasta, iar francezii de la Ledorga nu fac exceptie: aceasta este o organizatie care s-a specializat in punerea la punct a unor intalniri majore ale entuziastilor auto homosexuali din Europa.

    Ceea ce ne intereseaza insa pe noi este concursul "Gay Car of the Year", organizat la inceputul fiecarui an, care a l-a desemnat castigator in 2009 pe Alfa Romeo Mi.To.

    Cel mai mic model al casei milaneze a castigat detasat in fata locului secund, VW Scirocco, inscriind 82 de puncte fata de cele doar 71 ale modelului german. Pe locul trei s-a clasat o alta italiana, Lancia Delta, care a primit 60 de puncte.

    De fapt, modelele marcilor din "Cizma" sunt foarte bine privite de catre membrii Ledorga, nu mai putin de trei "trofee" fiind adjudecate de acestea in ultimii patru ani (in afara de Mi.To, FIAT si-a adjudecat titlul in 2008, iar o alta Alfa Romeo, Spider, l-a castigat pe cel din 2007).

    Cat despre "ghinionistii" care nu au luat nici un punct la editia din acest an a "Gay Car of the Year", nu ne mai ramane decat sa ii enumeram: Toyota Land Cruiser, Subaru Forrester, Skoda Fabia Combi, Renault Kangoo, Opel Agila, Mitsubishi Lancer Sportback, Mazda 6 combi, Infiniti G37, Infiniti FX, Infiniti EX37, Hyundai i30 CW, Hyundai i10, Honda Accord, Citroen Berlingo si Chrysler Grand Voyager.

    Vizualizari: 1357