rss

Alfa Romeo in State, in mod oficial

  1. 02/08/2007
  2. Tags: Alfa Romeo
    Vezi toate fotografiile (1)
    Zvonurile au fost confirmate. Pe langa ca planuieste cateva modele noi, Alfa Romeo se va intoarce pe taram american anul viitor, odata cu lansarea lui 8C Competizione (foto).

    Boss-ul Maserati din SUA, Jim Selva, a declarat acest lucru la prezentarea oficiala a versiunii americane de 8C. Pentru pasionatii de peste Ocean vor fi disponibile 100 de unitati, la un pret aproximativ de 200.000 de dolari.

    In total, 8C Competizione va fi produs in o mie de exemplare, 500 coupe si 500 cabrio, ceea ce-l face cea mai exclusivista Alfa din istorie.

    Italienii nu si-au mai vandut produsele in State din 1995, cand acestea erau cunoscute pentru fiabilitatea sub orice critica, dar si asamblarea delasatoare. De atunci, insa, s-au schimbat multe, Alfele fiind, fara doar si poate, unele din cele mai frumoase masini pe care le poti cumpara azi, iar fiabilitatea s-a imbunatatit enorm.

    8C Competizione poate fi considerat un varf de gama pe masura istoriei bogate a firmei italiene, promitand – datorita caroseriei din fibra de carbon si V8-ului de 4,7 litri capabil de 450 de cai – performante excelente si un look siderant. Dupa acesta, aventura peninsularilor in Lumea Noua va continua cu lansarea lui 159 si a coupe-ului Brera.
    Vizualizari: 769