rss

Alfa Romeo Giulia, de astazi in dotarea Politiei Rutiere Ilfov

 1. 12/02/2017
 2. Tags: Alfa Romeo
  Vezi toate fotografiile (1)

  Importatorul marcii Alfa Romeo in Romania pune la dispozitia Politiei Rutiere Ilfov o unitate Alfa Romeo Giulia, pe o perioada de 12 luni, cu titlu gratuit de utilizare.

  Versiunea de echipare oferita, Veloce 2.0 Turbo/280 CP, atinge 0-100km/h in 5.2 secunde

  Alfa Romeo Giulia va insoti echipajele IPJ Ilfov care supravegheaza centura Bucurestiului, Autostrada A3 si DN1
  Romania este a doua tara din lume in care Alfa Romeo Giulia devine autospeciala de Politie

  Cel mai asteptat model Alfa Romeo al deceniului intra de astazi in slujba IPJ Ilfov. Noua Alfa Romeo Giulia imbraca hainele Politiei si isi pune toti caii putere la dispozitia serviciului rutier, in cadrul unui parteneriat pe un an de zile incheiat intre IPJ Ilfov si importatorul Auto Italia.

  Configuratia aleasa pentru aceasta misiune este Veloce, animata de un propulsor 2.0 turbo de 280 de cai putere, construit in intregime din aluminiu, care accelereaza de la 0 la 100 km/h in 5.2 secunde si atinge o viteza maxima de 240 km/h.

  Datorita sistemelor avansate de injectie, Giulia Veloce ofera un raspuns rapid la apasarea pedalei de acceleratie pe toata plaja de turatii si asigura eficienta in ceea ce priveste consumul de carburant.  Propulsorul este conectat la o transmisie automata in 8 rapoarte si tractiune integrala Q4.
  Giulia din dotarea IPJ Ilfov dispune de sisteme avansate de asistenta, care demonstreaza atat performanta in deplasare, cat si preocuparea inginerilor Alfa Romeo pentru siguranta rutiera.
  •    Sisteme standard: Forward Collision Braking (detectarea obstacolelor sau a altor vehicule aflate pe traiectoria masinii, cu atentionarea soferului in cazul unei coliziuni iminente), Autonomous Emergency Brake (capabil sa opreasca autonom masina de la viteze de pana la 65 km/h; disponibil cu functie optionala de recunoastere a pietonilor), Lane Departure Warning (monitorizeaza si detecteaza parasirea neintentionata a benzii de catre sofer), Blind Spot Monitoring & Rear Cross Path Detection (asista soferul in depasiri, la schimbarea benzilor sau la manevre in marsarier);
  •    Integrated Brake System (IBS), introdus in premiera mondiala pe Giulia, integreaza cu succes componentele electronice si mecanice pentru a reduce distanta de franare (de la 100 la 0 km/h in doar 38.5 metri);
  •    Cel mai precis sistem de directie din segment;
  •    Sistem exclusiv AlfaLink Technology, care mentine amprenta anvelopei constanta in viraje si poate face fata unor acceleratii laterale amplificate.

  Autospeciala Alfa Romeo este dotata cu sisteme optice si acustice, destinate activitatilor de Politie Rutiera, si va acoperi zona de nord a judetului Ilfov. Giulia va fi prezenta pe Autostrada A3, DN1 si Centura Bucurestiului, dar si pe raza localitatilor Buftea, Snagov si Otopeni.

  Romania este a doua tara in care Alfa Romeo Giulia devine autospeciala de politie, dupa Italia, unde versiunea Quadrifoglio (2.9 turbo V6 510 CP) insoteste Carabinerii in misiuni speciale, iar Veloce escorteaza misiunile institutionale ale Politiei de Stat.

  Alfa Romeo ofera emotie, personalitate si substanta, datorita istoriei sale bogate si a combinatiei captivante dintre tehnologia de varf, performanta inspirata din motorsport si design-ul italian seducator. Alfa Romeo Giulia este noua expresie a marcii din Milano, lansata anul trecut si deja castigatoare a 27 de premii internationale, votata “Cea mai frumoasa masina a anului” si evaluata cu 5 stele de siguranta Euro NCAP.

  Noua Giulia este disponibila in Romania in patru niveluri de echipare (Giulia, Super, Veloce si Quadrifoglio) si sase variante de motorizare, oferind plaje de putere de la 150 CP pana la 510 CP, disponibile cu tractiune spate sau tractiune integrala.


  Vizualizari: 1260
  Citroën C4 Picasso

  Citroën C4 Picasso

  Pret: 5.500 EUR, An: 2012, Kilometri: 169.000 detalii »

  Ford Transit

  Ford Transit

  Pret: 24.990 EUR, An: 2018, Kilometri: 240.500 detalii »

  Toate anunturile »