rss

Alfa Romeo Brera S Prodrive: date oficiale

  1. 21/05/2008
  2. Tags: Brera, Prodrive
    Vezi toate fotografiile (1)

    Prodrive ne ameninta de ceva vreme cu un program de tuning pentru Alfa Romeo Brera cu totul si cu totul special, dar de-abia acum auto.ro a aflat primele informatii concrete vizavi de potentialul acestui kit.

    Iar rezultatul este chiar interesant, desi exista si o parte mai putin buna a “afacerii”: modificarile vor fi disponibile numai clientilor Alfa Romeo din Marea Britanie.

    O masina speciala este insa speciala oriunde in lume, iar noi nu putem ignora asemenea realizari. Ca urmare, sa incepem prin a spune ca doar 500 de modele modificate de Prodrive, botezate Brera S, vor fi produse, o parte echipate cu motorul JTS de 2,2 litri si 185 CP, iar cealalta cu propulsorul de 3,2 litri V6 si 260 CP.

    Asadar, nimic pe frontul cailor putere, insa foaia se va schimba radicali odata studiat trenul de rulare: arcurile Eibach si amortizoarele Bilstein au o setare mai rigida, garda la sol a fost micsorata sensibil, iar intreaga geometrie a suspensiei a fost revizuita pentru ca masina sa ofere o agilitate de kart. Sau, ma rog, pe acolo.

    Britanicii au mai muncit din greu si la individualizarea interiorului, pe care l-au inundat in piele neagra Frau, nu inainte insa de a monta doua scaune de tip scoica si un pedalier din aluminiu. Cool...

    Vizualizari: 1010
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »