rss

Alfa MiTo Veloce a fost dezvaluita la Amsterdam

  1. 01/04/2009
  2. Tags: Alfa Romeo, AutoRAI, Mito, Mito gta, MiTo Veloce
    Vezi toate fotografiile (7)

    Constructorul italian a oferit o surpriza placuta fanilor sai, si nu numai, la editia din acest an a expozitiei de masini AutoRAI organizata la Amsterdam, prezentand in premiera modelul MiTo Veloce. Compania milaneza nu a furnizat nici o informatie oficiala despre acest vehicul, despre care se spune ca este propulsata de varianta turbo a motorului de 1,4 litri care produce 180 CP.

    Noua Alfa MiTo Veloce, care va fi pozitionata in gama intre modelele MiTo 1.4 TB de 155 CP si viitoarea MiTo GTA care va avea 240 CP, a primit cateva imbunatatiri, intre acestea numarandu-se o noua suspensie si un sistem de franare mai performant. Modificarile aduse motorului ajuta vehiculul sa atinga "suta" in 7,5 secunde.

    Galerie foto aici

    Dupa cum se poate vedea si in fotografiile de fata, care au fost realizate de un vizitator al salonului olandez, varianta Veloce beneficiaza de un kit aerodinamic ce consta intr-o extensie pentru spoilerul frontal, noi praguri laterale, oglinzi exterioare vopsite in alb si un eleron spate.

    Aspectul exterior agresiv este completat de setul de jante sport din aliaj de culoare alba, in timp ce la interior MiTo Veloce vine cu scaune sport de tip scoica, pedalier din aluminiu si alte insertii din acelasi material la nivelul plansei de bord si a panourilor usilor.

    Vizualizari: 1343