rss

Alfa amana debarcarea in SUA?

  1. 27/10/2008
  2. Tags: 8c competizione, Alfa Romeo, Fiat, Sua
    Vezi toate fotografiile (1)

    Potrivit ultimelor zvonuri, da. Desi parea o chestiune iminenta (de vreme ce 8C Competizione e deja disponibila printr-o serie de dealeri Maserati), s-ar parea ca FIAT s-a mai gandit o data la situatia economica de pe celalalt mal al Atlanticului si a impins termenul de debut al modelelor Alfa Romeo undeva in 2011.

    Alfa le-ar fi facut curand americanilor cunostinta cu modele deja consacrate pe piata europeana, precum Brera sau 159, insa concernul din Torino, abia revenit pe linia de plutire, nu vrea sa riste nimic intr-un context economic international in care orice pas gresit este sinonim cu o bataie la portile falimentului.

    O solutie ar putea fi fabricarea modelelor Alfa Romeo chiar pe teren american, iar italienii ar putea folosi o groaza de fabrici neproductive sau inchise ale celor trei mari constructori din Detroit.

    Din pacate pentru yankei insa, chiar si o reechipare solicita investitii majore si, oricum, nu exista nici o garantie din partea unei piete atat de instabile pentru orice domeniu de activitate.

    Vizualizari: 1339