rss

Airdream, noul brand ecologic de la Citroen

  1. 15/07/2008
  2. Tags: Airdream, C4 grand picasso
    Vezi toate fotografiile (1)
    Aliniindu-se la cel mai nou trend din industria auto, constructorul francez a prezentat noul sau brand ecologic, denunmit Airdream, al carui logo se va regasi pe cele mai curate si mai ecologice modele Citroen de serie.

    Oficialii francezi au anuntat ca exista aproximativ 50 de vehicule in actuala gama de modele care merita sa poarte insemnele Airdream, de la micutul C1 si pana la Grand C4 Picasso.

    Poate va intrebati cum de au reusit cei de la Citroen sa dispuna de 50 de modele ecologice in gama... Tehnologie stop-start sau filtru de particule pentru modelele diesel sunt suficiente pentru echipa de marketing de la Citroen sa includa un model in familia Eco. De asemenea, trebuie ca aceste masini sa aiba emisii de CO2 sub 120 g/km sau sistem de propulsie care functioneaza pe baza de etanol.

    Noul brand Airdream include si unele restrictii privind modul de productie al modelelor ecologice. Acestea prezinta asigurarea Citroen de a fi fabricate intr-o uzina certificata conform ISO 14001, dar si faptul ca sunt construite din materiale care in proportie de 95% sunt reciclabile dupa ce automobilul iese din functiune.
    Vizualizari: 1007