rss

AGR Autogas Group – Noi tehnologii pentru industria auto GPL

 1. 08/03/2016
 2. Tags: GPL
  Vezi toate fotografiile (1)

  Noile tehnologii de injectie aparute pe ultimele tipuri de autoturisme de la majoritatea producatorilor de masini sunt deja pe cale sa se uniformizeze si observam cum toata industria auto, se focuseaza pe noile sisteme de injectie directa de benzina, foarte eficiente din punct de vedere al consumului. Capacitatea motoarelor este relativ mica 1.0, 1.2 sau 1.4 litri dar puterea in kw este crescuta mai ales daca pentru un astfel de motor se adauga si o turbina la fel ca si la motoarele pe motorina.

  Foarte multa vreme industria auto GPL s-a uitat neputincioasa la motoarele noi care apar, iar producatorii de marca din acest domeniu incearca si acum sa rezolve problema si sa gaseasca solutia de conversie a acestor autoturisme de la benzina la GPL.

  AGR Autogas Group impreuna cu Prins Autogas Systems din Olanda, parte a grupului de firme Wesport din Statele Unite ale Americi au finalizat in aceasta luna prima omologare din Europa dupa regulamentul R67 pentru Instalatia GPL Prins Direct Liquid Max care face parte din gama Platinium a producatorului roman AGR Autogas Group.
  Lansam la AGR cea mai viabila solutie pentru motoarele cu injectie directa de benzina. Asa cum am anuntat, inca din faza de testare, echipamentul Prins Direct Liquid Max este echipat cu o pompa de inalta presiune care injecteaza GPL prin injectoare originale ale autoturismului, nemai fiind nevoie de o alta rampa de injectie. Injectia de combustibil se face in stare lichida direct in capul pistonului, puterea autoturismului dupa echiparea cu instalatia GPL ramanand aceeasi ca si in cazul alimentarii cu benzina.

  Sarbatorim astazi aceasta reusita impreuna cu partenerii nostrii din toata tara si deschidem noul sezon de pregatire tehnica si pentru instalatiile  GPL  cu faza lichida. Astazi ne bucuram sa avem langa noi trei dintre dealerii AGR care au venit special pentru a participa la primul training care abordeaza tema instalatiilor GPL cu faza lichida.

  AGR Autogas Group

  AGR Autogas Group a luat fiinta in anul 1999 avand ca principal obiect de activitate omologarea si importul, instalatiilor auto de gaz precum si , montajul, distributia si asigurarea suportului tehnic pentru intreaga retea nationala de service-uri partenere.

  AGR Autogas Group a infiintat in Bucuresti cel mai mare Centru de Conversie GPL din Sud Estul Europei. Firma detine o echipa valoroasa de specialisti in domeniu care dezvolta permanent produsele, scolarizeaza service-urile partenere, testeaza si omologheaza produsele noi.

  Prin efectuarea testelor si incercarilor la Registrul Auto Roman, AGR Autogas Group a obtinut un numar de 17 Licente si Certificate de Conformitate pentru instalatiile auto GPL importate, fiind in masura sa propuna pe piata din Romania instalatii GPL auto pentru toate tipurile de autoturisme, incluzand aici si autoturismele de ultima generatie echipate cu motoare avand nivel de emisii poluante Euro4, Euro5 si Euro 6 cu putere intre 28 kw si 430 kw.

  In acest moment detinem pozitia de lider pe acest segment de activitate, fapt datorat unui volum mare de vanzare si a calitatii produselor oferite, precum si datorita oferirii unui suport tehnic post vanzare.

  Advertorial!

  Vizualizari: 2163
  BMW 318

  BMW 318

  Pret: 14.875 EUR, An: 2017, Kilometri: 208.000 detalii »

  Audi Q3

  Audi Q3

  Pret: 38.500 EUR, An: 2019, Kilometri: 5.500 detalii »

  Toate anunturile »