rss

Agil si exclusivist: Porsche prezinta primul Macan T

  1. 27/02/2022
    Vezi toate fotografiile (3)

    Macan T intra in gama de modele Porsche de succes. Aceasta este prima masina sport cu patru usi care va purta denumirea speciala, rezervata anterior modelelor 911 si 718. Litera T reprezinta o forma unica de condus dinamic la Porsche inca din anii 1960. Semnificand „Touring”, ea identifica modele care ofera o experienta de condus deosebita, datorita reglajului precis, echipamentelor exclusiviste si motoarelor eficiente. Fidel spiritului Porsche 911 T din 1968, noul Macan T are o configuratie incredibil de dinamica si un motor turbo usor, de doi litri, combinat cu un design atletic si o gama de echipamente standard ideala pentru un stil de condus sportiv. Acest concept pozitioneaza Macan T intre Macan si Macan S.
    Motor turbo de doi litri cu 265 CP: usor, pentru un raspuns agil
    Motorul turbo de doi litri si patru cilindri al lui Macan T combina agilitatea sporita, greutatea redusa si designul compact pentru a crea un pachet care ofera un echilibru ideal intre greutate si performanta. in comparatie cu motorul V6 biturbo de 2,9 litri al modelelor Macan S si GTS, grupul de propulsie al Macan T cantareste cu 58,8 kg mai putin pe puntea fata. Acest lucru ofera masinii o performanta excelenta la pornire si abilitati optime de virare.
    Macan T are o putere de 195 kW (265 CP) si un cuplu de 400 Nm – caracteristici care se potrivesc cu designul precis al vehiculului si ofera o experienta de condus speciala. Motorul este cuplat cu o transmisie cu sapte trepte cu dublu ambreiaj (PDK) cu comutare rapida si cu sistemul de tractiune integrala Porsche Traction Management (PTM). Disponibilitatea cuplului la o gama larga de turatii asigura o acceleratie receptiva in toate situatiile de conducere. Cu pachetul Sport Chrono, care include comutatorul de mod si butonul Sport Response de pe volan, Macan T accelereaza de la 0 la 100 km/h in 6,2 secunde si atinge o viteza maxima de 232 km/h.
    Sasiu special reglat coborat cu 15 milimetri sau mai mult
    Macan T este singurul model Porsche care are suspensie din otel cu Porsche Active Suspension Management (PASM) ca standard, combinata cu caroseria coborata cu 15 mm. Barele anti-ruliu de pe puntea din fata sunt mai rigide, iar reglarea sasiului masinii a fost optimizata pentru a crea suspensia perfecta pentru vehicul si grupul motopropulsor, rezultand un comportament de directie foarte receptiv si o manevrabilitate sporita.
    Porsche Traction Management (PTM) a fost, de asemenea, adaptat la cerintele de conducere ale Macan T si a fost special proiectat cu un accent al tractiunii pe puntea din spate. Adaugarea suspensiei pneumatice adaptive cu PASM si coborarea caroseriei cu inca 10 mm este, de asemenea, o optiune – o noua caracteristica pentru modelele Macan cu motoare cu patru cilindri. Porsche Torque Vectoring Plus (PTV Plus) este optional: sistemul a fost adaptat la caracteristicile dinamice ale modelului T si creste si mai mult dinamica de conducere.
    Detalii exclusive la interior si la exterior
    Elementele de design vopsite in Agate Grey Metallic pe partea din fata, flancuri si spate diferentiaza vehiculul de alte modele din serie. Culoarea exclusiva de contrast poate fi aplicata pe ornamentele din fata vopsite, oglinzile exterioare, lamelele laterale, spoilerul de plafon si siglele din spate. tevile de esapament sport si ornamentele geamurilor laterale in negru lucios sunt incluse standard, iar lamelele laterale sunt marcate cu sigla „Macan T” in negru. Rotile Macan S de 20 de inci, exclusiv in varianta titan inchis, sunt standard. Clientii pot alege dintr-o gama de 13 culori simple, metalice si speciale pentru exterior.
    Interiorul Macan T are o ambianta distincta. Scaunele sport incalzite, reglabile electric pe opt directii in standard, sunt dotate cu tapiterie exclusivista care are la baza pachetul de piele neagra. Pernele centrale ale scaunelor din fata si ale scaunelor laterale din spate sunt livrate cu modelul Sport-Tex Stripe, iar tetierele din fata sunt embosate cu emblema Porsche. Culoarea contrastanta din exterior continua in interiorul vehiculului sub forma de cusaturi decorative argintii pe scaune, tetiere si volan.
    Dotarea standard include, de asemenea, volan sport GT incalzit, multifunctional si cronometrul Sport Chrono in partea superioara a plansei de bord. Aparatoarele pentru praguri sunt standard din aluminiu negru si au sigla Macan T. Caracteristicile optionale includ volanul sport multifunctional GT in Race-Tex, cu ornamente din carbon, precum si un ionizator.
    Macan T beneficiaza, de asemenea, de toate noile elemente ale generatiei de modele revizuite in vara anului 2021, cum ar fi noua consola centrala cu aspect sofisticat de sticla si suprafata sensibila la atingere, precum si Porsche Communication Management (PCM) complet conectat in retea, sistem cu ecran tactil de 10,9 inci si navigatie online ca standard.
    Disponibil de la 72.522,7 EUR
    Porsche ofera Macan T la un pret de pornire de 72.522,7 EUR, inclusiv TVA si echipamente specifice tarii. Noul model poate fi comandat acum. Livrarile in Germania vor incepe in aprilie 2022.

    Vizualizari: 674
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »