rss

Acura ZDX vine la New York

  1. 31/03/2009
  2. Tags: BMW , BMW, Crossover, Honda, New york, ZDX
    Vezi toate fotografiile (1)

    Marca de lux Honda este foarte increzatoare in lovitura pe care o va da cu noul crossover ZDX, tinandu-ne in priza cu informatii noi despre acest viitor adversar al lui BMW X6.

    Azi, de exemplu, am aflat ca masina va fi expusa la Salonul Auto de la New York sub forma unui concept gata pentru productia de serie...

    Din teaser-ele oficiale, eliberate cu putin timp in urma, putem anticipa faptul ca Acura ne-a pregatit un vehicul musculos, ce va incerca sa combine in mod fericit elementele a trei tipuri de caroserii. Mai precis, va avea patru usi, la fel ca un sedan, un spate curbat precum cel al unui coupe si o garda la sol similara cu cea a unui SUV.

    "Prototipul ZDX este o masina asa cum nu ati mai vazut vreodata de la Acura. El descrie un nou nivel al luxului, elegantei si rafinamentului atins de Acura si dovedeste angajamentul facut de noi in vederea promovarii marcii", a declarat vicepresedintele Acura, Jeff Conrad.

    Asteptati-va deci la o adevarata vitrina tehnologica exceptional executata si bine garnisita cu cele mai noi sisteme de siguranta, eventual echipata cu un grup motopropulsor pe masura adversarului sau direct.

    Desi nu s-a facut nici o declaratie oficiala in acest sens, specialistii se asteapta ca ZDX sa fie echipat cu un motor V6 de 3,7 litri si 300 CP, in prezent disponibil pe modelele RL, TL si MDX. Pentru a se bate de la egal la egal cu un X6, e nevoie totusi si de un V8...

    Vizualizari: 1243