rss

Acura TL: primele imagini si detalii tehnice

  1. 09/08/2008
  2. Tags: Rl, Tsx
    Vezi toate fotografiile (11)


    Divizia de lux a celor de la Honda va prezenta noul sedan Acura TL in premiera mondiala in luna noiembrie, la Salonul Auto de la Los Angeles. Cu toate acestea, pe Internet au aparut deja primele fotografii cu noul model.

    Clientii vor putea opta pentru doua versiuni, una de baza propulsata de un motor V6 de 3,5 litri si 280 CP si o noua varianta varf de gama care ascunde sub capota un V6 de 3,7 litri, care dezvolta 310 CP - cel mai puternic motor vandut vreodata de Acura.

    Noul model beneficiaza in premiera de sistemul de tractiune integrala Acura Super Handling All-Wheel Drive (SH-AWD) in gama TL, care vine standard pe modelul V6 de 3,7 litri. Varianta standard pastreaza layout-ul cu tractiune pe puntea fata.

    Gama ar putea beneficia si de noua transmisie automata cu 5 trepte Sequential SportShift care a debutat pe noua Acura RL si este disponibila si in familia TSX. Cutia de viteze poate fi actionata si manual de la padelele de tip F1 montate in spatele volanului.

    Noul sedan compact de la Acura va putea fi comandat cu un sistem audio cu 10 difuzoare, disponibil optional, conexiune Bluetooth si USB, precum si sisteme care ofera informatii in timp real din trafic si despre starea vremii.

    Japonezii vor face cunoscute restul de informatii despre noul Acura TL la Los Angeles, urmand ca vanzarile sa inceapa imediat dupa lansare.

    Galerie foto aici

    Vizualizari: 1490