rss

Actualul Focus RS va fi si ultimul

  1. 02/03/2009
  2. Tags: Focus RS, Ford, Hatch, propulsie hibrida
    Vezi toate fotografiile (1)

    Ford a declarat asta si inainte - de fapt, daca stam sa ne gandim mai bine, a spus-o si despre generatia anterioara -, insa este posibil ca decizia eliminarii din program a lui Focus RS sa fie de data aceasta pe bune.

    Desi cel mai fierbinte hatch compact din nomenclatorul producatorului american si-a format de-a lungul timpului un cerc numeros de fani, Ford pare sa fi cedat in fata presiunilor exercitate de mediul economic si de viitoarele legi cu privire la protecia mediului.

    Mai mult decat atat, numarul doi american a tinut sa precizeze ca intreaga sa atentie va fi acordata de azi inainte punerii la punct a unei game numeroase de vehicule ecologice, masini electrice si autoturisme cu propulsie hibrida deopotriva.

    Si, ca si cum asta nu ar fi fost indeajuns pentru a sublinia eliminarea din program a "jucariilor pentru baieti mari", oficialii au rasucit cutitul in rana declarand ca "este foarte probabil ca aceasta (Focus RS) sa fie ultima masina de acest gen pe care o mai vedeti de la Ford". Ei, haideti acum - chiar nu intrezariti un RS de 300 CP... pe baterii?

    Vizualizari: 1073
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »