rss

Abt AS7-R – 500 CP pentru Q7!

  1. 25/02/2007
  2. Tags: Audi q7
    Vezi toate fotografiile (3)
    Audi Q7 a prins foarte bine la clientii din Romania, lucru foarte usor de observat chiar si dupa o simpla plimbare pe strazile mioritice. Exista insa oameni care nu se multumesc cu ceea ce le ofera varianta oficiala, dorind intotdeauna mai mult.

    Pentru ei, avem cateva vesti bune de la compania germana de tuning Abt. Anume, ca firma fratilor Abt a dezvoltat deja un program prin care crucisatorul german se transforma in Abt AS7 si AS7-R, cu un maximum de 500 CP!

    Asa cum ne-au obisnuit fratii Abt, “R” in numele lui AS7-R vine de la “Racing”. Si desigur, monstrul bazat pe Q7 este o adevarata masina de curse, in ciuda dimensiunilor.

    Viteza maxima urca pana la 260 km/h, destul de impresionanta pentru segmentul SUV (totusi inferioara unui Cayenne Turbo), multumita supraalimentarii motorului de 4,2 litri V8, ajuns sa dezvolte cu 150 CP mai mult ca pe modelul de serie. Nici cu acceleratia „pachebotul” nu sta tocmai rau, fiindu-i necesare numai 5,9 secunde pentru a atinge 100 km/h.

    Totusi, daca te sperie consumul unui asemenea monstru mecanic, poti opta pentru un tuning destinat motorului diesel de trei litri, care adauga 39 CP si 50 Nm sub capota marelui SUV (asadar, 272 CP si 550 Nm).
     
    Orice ai alege insa, prezenta masiva a lui Q7 va fi plusata de Abt cu un set de spoilere si praguri joase si cu patru roti uriase, gazde pentru niste jante de 22 de inch ce nu-ti vor aduce confort, dar cu siguranta te vor face vedeta in fata unui club de noapte de pe Amzei.

    Caruia poti sa ii faci concurenta cu un habitaclu (tapitat in piele ultrafina, evident) burdusit cu un sistem hi-fi de ultima generatie de la Alpine, ce include monitoare de 10 inch, DVD player cu magazie pentru sase discuri, tuner, i-Pod si Playstation 2. Party up...
    Vizualizari: 993
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »