rss

AAA Auto intentioneaza sa distribuie si masini chinezesti noi

  1. 10/08/2007
  2. Tags: AAA Auto, Masini chineze
    Vezi toate fotografiile (1)
    Compania ceha AAA Auto ar putea comercializa prin reprezentantele sale din Europa Centrala si de Est, intre care se numara si cea din Romania, nu numai masini rulate, ci si automobile chinezesti noi. Informatia a fost facuta publica de presedintele consiliului de administratie al AAA Auto, Anthony Denny.

    Denny considera ca AAA Auto este un partener interesant pentru constructorii chinezi pentru ca reprezentantele sale detin showroom, capacitatea de a efectua service si depozite de piese de schimb. In plus, compania are o acoperire foarte buna in aceasta regiune.

    Oficialul AAA Auto apreciaza ca masinile chinezesti vor avea intr-un interval de timp foarte scurt o buna calitate si au preturi extrem de atractive. El spune insa ca nu va semna nici un contract pana ce aceste conditii nu sunt indeplinite.
     
    AAA Auto a intrat pe piata din Romania in iunie 2005 si a vandut de atunci aproape 5.000 de masini. Anul trecut a vandut 3.500 de automobile si a realizat o cifra de afaceri de 27 milioane de euro, in timp ce in acest an se asteapta la 7.000 de automobile vandute si o cifra de afaceri in crestere cu 30%.
    Vizualizari: 1977