rss

AAA Auto Group si Sixt New Kopel, o singura entitate

  1. 27/02/2009
  2. Tags: AAA Auto, Sixt New Kopel
    Vezi toate fotografiile (1)

    AAA New Kopel este o companie nou infiintata in Romania ,care reuneste cele doua firme de second-hand-uri AAA Auto Group si Sixt New Kopel.

    "Parteneriatul cu Sixt New Kopel vine la momentul oportun deoarece va permite AAA Auto Group sa-si concentreze intregul potential de management spre pietele principale, fiind prezenta, in acelasi timp, si pe piata din Romania", a declarat directorul executiv al AAA Auto Group, Anthony James Denny, intr-un comunicat.

    Desi sub un singur nume, cele doua firme vor actiona independent pe piata romaneasca, Sixt New Kopel detinand 95% din actiuni, in timp ce AAA Auto Group restul de 5%, cu optiunea de majorare pana la 49%.

    "Vanzarea de masini second-hand reprezinta un vector important in afacerea Sixt New Kopel in Romania si credem ca parteneriatul cu o companie specializata in aceasta piata de nisa nu reprezinta decat un plus de valoare adus companiei noastre", a declarat Dudy Perry, directorul general Sixt New Kopel. Shlomo Shmelzer, presedintele Shlomo Group si New Kopel Romania a mai spus ca acest parteneriat a fost un obiectiv al planului de investitii al lui Shlomo Group in Romania. 

    Vizualizari: 8990
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »