rss

A fost fabricat SUV-ul Peugeot 3008 cu numarul un milion in uzina Peugeot de la Sochaux

 1. 05/12/2021
  Vezi toate fotografiile (1)

  La cinci ani de la lansare, SUV-ul Peugeot 3008, unul dintre betseller-urile marcii Peugeot aniverseaza deja exemplarul cu numarul un milion, produs la uzina de la Sochaux. Angajatii s-au adunat in jurul modelului Peugeot 3008 Hybrid pentru a sarbatori productia exemplarului cu numarul un milion.
  Un succes fenomenal: Peugeot 3008 de ultima generatie a depasit deja pragul de un milion de unitati produse. Fabricat in Europa si China, modelul a inceput prin a seduce expertii chiar inainte de a fi lansat. A castigat saptezeci si sase de premii in intreaga lume, inclusiv prestigiosul premiu Masina Anului in 2017.
  In Franta, Peugeot 3008 este lider pe segmentul sau inca din prima luna de lansare. In Europa, se afla pe locul doi pe segmentul SUV-urilor in 2021. SUV-ul ocupa o pozitie puternica si in sudul Europei, unde este numarul 1 in Portugalia si numarul 2 in Italia si Spania.
  Europa reprezinta 65% din vanzarile modelului Peugeot 3008. Pentru 3008, pietele majore din afara Europei sunt Turcia, Israelul, Japonia si Egiptul. Peste 80% din vanzarile SUV-ului Peugeot 3008 sunt in versiuni cu cutie automata, iar aproape 38% sunt pe segmente superioare, ilustrand perfect urcarea in segment a marcii Peugeot.
  Peugeot 3008 ofera sisteme de asistenta la sofat de ultima generatie, impreuna cu Peugeot i-Cockpit® cu un nou head-up display cu afisaj de calitate si ecran tactil HD de 10-inch. Vehiculul ilustreaza perfect strategia "Power of Choice" a Marcii, cu un motor plug-in hybrid, tractiune cu 2 sau 4 roti motrice si motorizari pe benzina sau diesel, ce asociaza placerea la condus si eficienta.
  Peugeot 3008 a cucerit clientii datorita calitatilor sale dinamice si stilului exterior distinctiv si modern. Interiorul echipat cu i-Cockpit® ofera o atmosfera tehnologica, calda si confortabila, un mediu foarte diferit in care clientii se simt in largul sau, precum si unul dintre cele mai bune niveluri de satisfactie generala din Europa.

  Vizualizari: 402
  Citroën C3 PICASSO

  Citroën C3 PICASSO

  Pret: 5.500 EUR, An: 2012, Kilometri: 179.500 detalii »

  Toate anunturile »