rss

A doua imagine oficiala cu KIA Sport Coupe Concept

  1. 14/08/2007
  2. Tags: Kia, Sport Coupe Concept
    Vezi toate fotografiile (1)
    In urma cu aproape o luna, auto.ro va dezvaluia prima fotografie a unui nou concept pe care fabricantul coreean il pregateste pentru salonul auto de la Frankfurt, practic o continuare a cabriolet-ului ex_cee’d aratat lumii in martie la Geneva.

    Ei bine, cu mai putin de o luna inaintea debutului acestui eveniment, asiaticii au eliberat a doua fotografie, ce ofera o idee asupra profilului masinii.

    Botezat Sport Coupe Concept, interesantul (si inca misteriosul) prototip continua liniile exotice ale partii frontale cu profil nu tocmai zvelt, dar care denota un puternic sentiment de soliditate mai ales datorita spatelui destul de drept, dominat de un montant C masiv.

    Este posibil ca designerii KIA sa marseze pe ideea unui automobil in primul rand practic, desi “umerii” etalati deasupra rotilor posterioare ale acestui "2+2" sunt buni indicatori ai unei motorizari de top.

    Coreenii spun ca Sport Coupe Concept este o fereastra catre designul viitor al modelelor KIA, fapt care ne face si mai nerabdatori pana la momentul in care cortina se va ridica la standul KIA de la Frankfurt.
    Vizualizari: 968
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »