rss

Zenvo planuieste dezvoltarea a trei noi supercar-uri

  1. 12/11/2009
  2. Tags: ST1, Supercar, zenvo
    Vezi toate fotografiile (1)

    Constructorul auto danez Zenvo Automotive planuieste dezvoltarea a trei supercar-uri dupa lansarea lui ST1.

    O sursa din cadrul companiei a declarat pentru publicatia engleza Autocar ca Zenvo lucreaza in prezent la o versiune mai mica si mai ieftina a lui ST1, aflata deocamdata in curs de dezvoltare extensiva. Masina va fi disponibila, potrivit datelor furnizate de sursa in urmatorii trei ani.

    Desi nu au fost dezvaluite alte detalii, modalitatile de economisire ale lui Zenvo includ eliminarea mai multor elemente costisitoare, precum panourile din fibra de carbon, in timp ce probabil motorul va avea o putere maxima mai scazuta.

    Aceeasi sursa a declarat ca producatorul danez are in vedere construirea a inca doua noi supercar-uri, bazate de asemenea, pe ST1. Proiectele celor doua modele, de data aceastea mai puternice si mai scumpe decat ST1, nu vor fi dezvoltate inainte de lansarea versiunii mai ieftine a lui supercar-ului mentionat mai sus.

     

    Dupa cum va informam, Zenvo va lansa ST1, un model de 1104 CP care va fi construit in doar 15 exemplare si care anunta performante de invidiat, cu viteza maxima  limitata electronic la 375 km/h  si sprint 0-100 km-h in numai 3 secunde. Pretul lui ST1 se va ridica la 850.000 euro.

    Vizualizari: 1556