rss

Willi Weber: Schumi este apt si poate lupta pentru victorii in F1

  1. 26/11/2009
  2. Tags: Brawn GP, F1, Formula 1, Mercedes GP, Michael Schumacher, Willi weber

In ciuda faptului ca aproape toata lumea "atinsa" de aceste speculatii a iesit la rampa si a infirmat posibilitatea, zvonurile potrivit carora Michael Schumacher va reveni in Formula 1 anul viitor refuza, pur si simplu, sa dispara.

Speculatiile sunt alimentate de faptul ca Mercedes GP intarzie momentul anuntarii celui de-al doilea pilot - primul este Nico Rosberg - dar si a faptului ca producatorul din Stuttgart a lasat sa se inteleaga ca isi doreste o linie de piloti complet germana.

Dupa ce ieri Ross Brawn a spus - pentru a cata oara? - ca Michael Schumacher nu isi doreste, cu adevarat, sa revina in cockpit, astazi managerul septuplului campion mondial, Willi Weber, a inflamat din nou spiritele, cand a declarat ca protejatul sau este perfect apt pentru redebutul in F1. "Problemele de la gat au disparut si este capabil sa lupte pentru victorie", a afirmat Weber, care, insa, a fost contrazis de fostul triplu campion mondial, Niki Lauda.

"Nu cred ca este niciun sambure de adevar in aceste declaratii, cel putin din semnalele pe care le-am primit eu", a spus austriacul, care a explicat ca Schumacher ar fi putut reveni pentru cateva curse, dar nu ar rezista un sezon intreg. "Altfel, de ce s-a retras din competitie de la bun inceput?", si-a argumentat Lauda declaratiile. 

Vizualizari: 1094