rss

Webber, obligat sa il ajute pe Vettel in lupta pentru titlu

  1. 09/10/2009
  2. Tags: F1, Formula 1, Mark webber
    Vezi toate fotografiile (1)

    Mark Webber, iesit din cursa matematica pentru titlul pilotilor, va fi nevoit sa isi sustina coechipierul, pe Sebastian Vettel, in lupta pentru trofeul suprem cu Jenson Button si Rubens Barrichello.

    "Mark este un om de echipa si intelege faptul ca acum trebuie sa il ajute pe Sebastian", a declarat Christian Horner, boss-ul echipei Red Bull Racing, pentru publicatia germana Sport Bild.

    Vestea este una nu tocmai imbucuratoare pentru Button, liderul clasamentului la zi cu 14 puncte in fata lui Barrichello si 16 mai multe decat Vettel. Problema britanicului o reprezinta chiar coechipierul sau, Rubens Barrichello, care este decis sa lupte pentru primul titlu din cariera sa. Totodata, Brawn GP nu pare deranjata de razboiul care se da intre cei doi, astfel ca ne putem astepta la o lupta acerba pana in ultima clipa, desi Ross Brawn declara ca nu va lasa tensiunile care ar putea sa apara sa strice planurile echipei.

    "Daca echipa imi va cere, voi pilota pentru Sebastian", a spus Mark Webber, australianul in varsta de 33 de ani care pare impacat cu noul sau rol.

    Vizualizari: 876
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »