rss

Vrei de pe eBay: G-Klasse cu fata de... E-Klasse

  1. 04/07/2009
  2. Tags: 4x4, E-Klasse, Ebay, G-Klasse, Mercedes
    Vezi toate fotografiile (2)

    Desi este extrem de apreciat printre pasionatii de off-road (si nu numai), nu toata lumea este dispusa sa achite pretul exorbitant cerut de Mercedes pe G-Klasse; in consecinta, veteranul universului 4x4 este o adevarata “rara avis” pe majoritatea soselelor lumii.

    Cu toate acestea, un oarecare individ a dorit sa-si personalizeze “Ghe”-ul ca nimeni altul, ceea ce a iesit neputand fi descris in cuvinte. Cel putin, nu fara a incasa o amenda de la CNA.  

    Nu se cunoaste exact motivul pentru care acest Gelandewagen a ajuns sa semene atat de mult cu un Mercedes E-Klasse, si nici judecata din spatele vopsirii caroseriei intr-un siclam infiorator; cert este ca avem de-a face cu un atentat la bunul gust la fel de scandalos ca desenarea unor mustati pe chipul Monei Lisa.

    Unii presupun ca e vorba de o tentativa de a ameliora coeficientul aerodinamic al masinii; noi credem ca s-a reusit doar o reducere la zero a coeficientului de atractivitate.

    Dar, cine stie – poate ca sunt destui oameni in lumea intreaga care vor gasi in acest mutant un raspuns perfect la intrebarea “Ce sa aleg intre G-Klasse sau E-Klasse?”.

    Vizualizari: 1414