rss

Vrei de pe eBay: Dric "Rolls Royce"

  1. 20/01/2010
  2. Tags: Ebay, Lincoln, Phantom, Rolls-Royce, town car
    Vezi toate fotografiile (5)

    OK, in cazul dat, am putea renunta la acel “Vrei” din titlu: in definitiv, aceasta incrucisare dintre un Lincoln Town Car si un Rolls-Royce Phantom nu este tocmai masina cu care ai vrea sa pornesti la drum. Fie el si ultimul.

    Dincolo de culoarea alba si jantele pimpin’, singurele lucruri interesante care mai merita mentionate sunt farurile, ce lumineaza cu albastru cand mortul este un “el” si cu roz cand este o “ea”. Umor negru? Stai sa vezi cum suna textul proprietarului...

    Ne referim, evident, la textul care insoteste anuntul de vanzare, aflat la granita dintre reclama si, ehem, “lectie” de business (in mod ciudat, nu incepe cu “Lume, lume...”). Asadar:

    “Iata-l! Deschide usile unuia dintre cele mai profitabile domenii de activitate: afacerile funerare. Am avut un client care mi-a zis odata ca ar trebui sa creez un dric Rolls Royce. Mi-a luat aproape un an sa-l construiesc, dar sunt bucuros ca am facut-o. La prima inmormantare la care a participat, proprietarul firmei de pompe funebre a fost atat de impresionat de reactiile clientilor sai, incat a vrut sa mi-l cumpere. Nu am vrut sa-l vand pentru ca am trei companii de pompe funebre care doresc sa-l inchirieze aproape in fiecare zi. [...] Am ajuns de la zero la trei pana la cinci inmormantari pe saptamana, tariful fiind de 395 de $ pentru patru ore.
    Un alt mare avantaj este faptul ca 90% dintre inmormantari au loc intre luni si vineri. (Participantii) nu se imbata, nu vandalizeaza dricul si termina treaba cel tarziu la amiaza. Iar daca depasesc cele patru ore, fiecare ora in plus costa 95 de $”.

    No comment...

    Vizualizari: 6287
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »