rss

Volkswagen prezinta Passat CC R-Line

  1. 17/12/2009
  2. Tags: Passat cc, passat cc r-line, Volkswagen, Vw passat cc
    Vezi toate fotografiile (4)

    Volkswagen a lansat oficial pachetul R-Line pregatit pentru modelul Passat CC, care consta dintr-un serie de individualizari estetice exterioare si interioare.

    Pachetul sportiv al coupe-ului cu patru usi contine un spoiler frontal redesenat si vopsit in culoarea caroseriei, de noi praguri laterale si de un nou set de jante din aliaj Mallory de 17 sau 18 inch, care sunt imbracate cu pneuri de 235/45. Aspectul exterior este completat de stopurile cu geam fumuriu si de logo-urile "R-Line" de pe aripile fata.

    La interior, Passat CC R-Line a primit un volan sport multifunctional imbracat in piele, un set de scaune de tip scoica, o noua instalatie de climatizare si o serie de placute din aluminiu personalizate cu logo-ul versiunii, care apar pe portiere si pe volan. De asemenea, pachetul mai ofera proiectoare de ceata si sistem "Park Pilot".

    Preturile pentru pachetul R-Line pentru Passat CC pornesc de la 2.200 de euro in Germania. In Romania va fi disponibil incepand de la inceputul anului viitor.

    Vizualizari: 5209