rss

Volkswagen lanseaza Passat R Line

  1. 18/05/2009
  2. Tags: Passat, r line, Volkswagen
    Vezi toate fotografiile (4)

    Cea mai vanduta marca europeana, Volkswagen, a anuntat lansarea variantei R Line pentru Passat sedan si estate.

    Nivelul de echipare R Line are un pret de pornire de 19,300 de euro, ajungand pana la 24,600 de euro. Varianta cea mai scumpa include echipament suplimentar de 2,800 de euro, anunta VW.

    Pentru suma platita, posesorii de R Line primesc un exterior revizuit, cu noile jante de 17 inci Monte Carlo din aliaj si un kit exterior desenat de Volkswagen Individual, ce include praguri noi, bare fata si spate redesenate, insertii de crom.

    Masina vine echipata cu cruise control, scaune fata cu suport lombar, volan multifunctional din piele, precum si un sistem electronic de monitorizare a presiunii din pneuri. Acestea sunt optiuni incluse doar in pachetul R Line, ce vin impreuna cu ABS, ESP, airbaguri frontale, laterale si cortina, aer conditionat Climatic, inchidere centralizata, sistem audio cu capacitate de redare MP3.

    Cat priveste motorizarile, R Line vine cu doua propulsoare pe benzina, un TSI de 1,4 litri ce dezvolta 122 CP, si un TSI de 1,8 litri ce dezvolta 160 CP, si doua diesel. Propulsoarele diesel au la baza un TDI de 2 litri, ce dezvolta 110, respectiv 140 CP.  

    Vizualizari: 2576