rss

Volkswagen inchide partial fabrica din Mexic

  1. 22/06/2009
  2. Tags: criza economica, Puebla, Volkswagen
    Vezi toate fotografiile (1)

    In ciuda unor rezultate financiare decente, Volkswagen a anuntat ca va inchide partial fabrica din Mexic  pana in august, incepand cu saptamana viitoare. O treime din angajati vor fi trimisi acasa pentru doua saptamani, insa Volkswagen va continua sa le plateasca jumatate din salariu, informeaza Reuters.

    Fabrica Volkswagen din Puebla este singura a constructorului situata in America de Nord, iar majoritatea modelelor produse aici ajung la dealerii din America si Canada. La Puebla se fabrica mai multe modele, printre care si Bora si Beetle.

    Vizand o crestere pe piata americana in viitorul apropiat, VW se bazeaza si pe fabrica Chattanooga ce isi va incepe productia in 2011. Fabrica va angaja 2,000 de lucratori, si va avea o capacitate de 150,000 de unitati produse anual. O treime din acestea vor utiliza tehnologia TDI Clean Diesel.

    Volkswagen a declarat ca in ciuda situatiei actuale, piata auto americana isi va reveni, iar constructorul va fi pregatit pentru acel moment. Deschiderea fabricii din Chattanooga demonstreaza importanta pietei auto americane pentru constructor, a continuat declaratia Volkswagen.

    Vizualizari: 1234
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »