rss

Volkswagen da startul unei campanii pentru siguranta copiilor

  1. 21/10/2009
  2. Tags: campanie, Siguranta, Vw
    Vezi toate fotografiile (1)


    Producatorul german Volswagen a anuntat ca a dat startul unei campanii pentru siguranta copiilor.

    Compania a declarat ca parintii pot tine un raport despre experientele lor cu Genuine Volkswagen "Bobsy", scaunul pentru copii, care este disponibil pentru fiecare grupa de varsta.

    "Opiniile clientilor nostri sunt importante. Mai ales cu privire la siguranta copiilor ", a declarat Tatjana Wiedemann, director de marketing Volkswagen, explicand motivatia pentru campanie.
     
    Divizia de Accesorii Volkswagen a relevat faptul ca primii 500 de participanti la testul de siguranta a copiilor au castigat premii in urma implicarii lor.

    Camapania “ Siguranta este o joaca de copii” se concentreaza pe abordarea sigurantei din perspectiva copiilor. Astfel, pe micro site-ul lansat de companie, copii pot colora sau isi pot crea propriile scaune de masina folosind o varietate de combinatii de culori.

    "Bobsy G 0-1 ISOFIX" a primit punctaje maxime la testele de impact ale EuroNCAP (European New Car Assessment Programme). Printre caracteristicile cele mai laudate ale scaunului pentru copii se distinge  cea mai buna protectie posibila in caz de accident.

    Vizualizari: 1667