rss

Volkswagen Tiguan facelift a fost prezentat la Guangzhou Auto Show

  1. 24/11/2009
  2. Tags: facelift, Tiguan, tiguan facelift, Volkswagen, Vw
    Vezi toate fotografiile (4)

    In doar cativa ani, China a devenit o piata aglomerata, cu un potential imens, tinta tuturor constructorilor auto. Acest lucru a fost demonstrat si de Salonul Auto de la Guangzhou, eveniment ales de Volkswagen pentru lansarea versiunii restilizate a lui Tiguan.

    Adevarat, este versiunea destinata pietei asiatice, dar e foarte probabil ca acesta sa fie si designul final afisat de unitatile destinate pietelor europene. In orice caz, daca producatorul german va decide sa aduca modificari estetice exemplarelor vandute in Europa si America de Nord, este de asteptat ca acestea sa fie mai mult decat minore, astfel ca imaginea de ansamblu va fi aproximativ aceiasi.

    Prin noul design, Volkswagen Tiguan se apropie mai mult de linia urmata de Golf 6 si Scirocco, printre noutati numarandu-se spoilerul si calandrul fata, dar si blocurile optice, usor revizuite.

    Pentru alte detalii trebuie sa asteptam debutul european al lui VW Tiguan facelift, intru-cat chinezii s-au aratat foarte zgarciti in furnizarea informatiilor.

    Vizualizari: 1606