rss

Volkswagen America pregateste doua noi modele si revenirea lui Phaeton

  1. 17/08/2009
  2. Tags: Compact, sedan de clasa medie, Volkswagen, Volkswagen phaeton, Vw
    Vezi toate fotografiile (1)

    Volkswagen pregateste atacul pietei nord-americane in 2010 cu doua noi modele, care vor fi urmate de reintroducerea limuzinei de lux Phaeton.

    Intr-un interviu pentru Detroit News, CEO Volkswagen America, Stefan Jacoby, a anuntat ca planurile companiei din Wolfsburg includ un model compact, care va fi construit la uzina VW din Ciudad de Mexico, si unul de clasa medie mai mare.

    Acesta din urma va fi asamblat la noua fabrica ce urmeaza sa fie construita la Chattanooga, Tennessee, pentru care VW America va investi 4 miliarde de dolari.

    Jacoby a precizat ca noul sedan de clasa medie va fi plasat in gama VW intre Jetta si Passat, in timp ce referitor la viitoarea compacta, oficialul american a lasat sa se inteleaga ca este vorba despre noul Polo. In plus, situl de productie de la Chattanooga ar putea fi adaptat pentru asamblarea Tiguan-ului.

    In alta ordine de idei, Stefan Jacoby nu a exclus posibilitatea ca VW sa reintroduca in America de Nord nava amiral Phaeton, care fusese scoasa de pe aceasta piata din cauza vanzarilor slabe. Versiunea restilizata a lui Phaeton va fi prezentat in septembrie, la Salonul Auto de la Frankfurt.

    Vizualizari: 1428