rss

Video: o femeie intr-un Scion a ridiculizat politia americana

  1. 22/01/2010
  2. Tags: Scion, Video, Xb
    Vezi toate fotografiile (1)

    Politistii din California au avut parte de o urmarire mai ceva ca-n filme. Cea care le-a dat batai de cap este o femeie de 47 de ani, Peggy Ann Boesing, care, cu un "bolid" Scion xB, a reusit sa fenteze masinile si capcanele politistilor pentru o buna bucata de vreme.

    Totul a inceput cand o patrula de politie a incercat sa traga pe dreapta o femeie care conducea cu mult peste limita de viteza, insa aceasta, in loc sa opreasca, a luat-o la goana cu peste 150 km/h. A fost nevoie de o urmarire ce a durat peste o ora si s-a intins pe mai bine de 100 kilometri pentru ca doamna Boesing sa fie oprita.

    Incoltita fiind, aceasta a inceput sa mearga haotic cu masina (cand pe drum, cand pe alaturi...), in timp ce striga din rasputeri la reprezentantii legii care incercau sa o opreasca. Nici macar celebra manevra "PIT" - o masina de politie loveste autovehiculul suspectului in incercarea de a-l stopa - nu a reusit sa o opreasca. Ba, mai mult, la un moment dat femeia chiar a coborat din masina pentru a-si striga "urarile de bine" la adresa politistilor.

    In cele din urma, 7 (sapte) masini de politie au imobilizat Scion-ul, iar femeia a fost arestata.

    Vizualizari: 9763